coin-dollar map2

Zašto smo mi vaš pravi izbor?

Mi ne vjerujemo u slučajnost. Ako ovo čitate, vjerujemo u Vašu spremnost na pomicanje svojih granica kroz susret s nama i našim programima. Vjerujemo kako dijelimo iste vrijednosti i strasti kao što su moć znanja, osobni i poslovni rast, nove spoznaje te cjeloživotno učenje. Sve to da bismo bili bolji, uspješniji i zadovoljniji.

Bavimo se poslovnom edukacijom, savjetovanjem te coachingom iz područja prezentacijskih, komunikacijskih i prodajnih vještina, javnog nastupanja i medijskog nastupanja, leadershipa, pregovaranja, uslužne kulture te osobnog rasta i razvoja.

Naši treneri, konzultanti i vanjski suradnici vrhunski su praktičari iz spomenutih područja. Svi se usavršavamo svakodnevnom praksom i edukacijama na najjačim poslovnim školama u Hrvatskoj, ali i šire. Objavljujemo brojne stručne tekstove i članke te gostujemo u elektroničkim medijima.

Mirela Španjol je CEO, konzultantica i certificirani coach u Ciceron komunikacijama. Diplomirala je njemački jezik i književnost i fonetiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te specijalizirala retoriku na Neuphilologische Fakultät u Tübingenu. Autorica je prvog hrvatskog priručnika za javno nastupanje Moć uvjeravanja. Poslovnom edukacijom bavi se više od 15 godina.

Mirela Španjol

CEO, konzultantica, coach

Naši ostali treneri, konzultanti, coachevi

Nika Gulin

Nika je magistra edukacije govorništva i informacijskih znanosti te trenerica poslovnih vještina. Uža specijalnost su joj edukacije iz područja javnog nastupanja, prezentacijskih vještina, argumentacije i interpersonalne komunikacije… Iz profesionalnog bavljenja sportom donosi vještine timskog rada, vođenja i utjecanja na tim i pojedinca.

Dunja Lakuš

Govorništvo je moja strast, a jedna stara latinska kaže Valja se čuvati da ne zapadnemo u strasti.  I koliko god se od te strasti čuvala, izbjegavala je, skrivala joj se, bježala, ona me uvijek nekako dostigne. Sad kroz javni nastup i prezentacijske vještine pa kroz medijski trening, onda opet kroz spikiranje i spikerske radionice, predavanja studentima, vreba na televizijama i radijima…. I onda odustaneš. I pustiš joj se. I još imaš potrebu dijeliti je! I super ti bude, što se od te strasti skrivaš i tu, u Ciceronu!

Dragan Knežević

S Ciceronom dijelim strast inovativnog učenja, a ponajviše podučavanja, i to sve uz osmijeh. U toj suradnji je nastao zajednički program Integracijsko-Transformacijski Leadership (ITL), radionički coaching u nekoliko modula za iskusne leadere i top managere. Ono što zajedno radimo je kompilacija energičnog treninga i coachinga po mjeri svakog klijenta. Mi stvaramo s lakoćom i dubinom kako bi naučene vještine sudionici integrirali kao igru, u skladu sa vrijednostima i osobnostima.

Kristina Ercegović

S Ciceronom se godinama srećem izmjenjujući razne uloge – kao klijent, dobavljač, partner, a najvažnije veliki prijatelj i iskreni obožavatelj. Ponosni sam učenik Cicerona i sve što sam naučila uvelike je pridonijelo mojoj uspješnoj poduzetničkoj karijeri, njihov sam zagovornik, a nekad se žale da ih guram i zaokrećem van njihove zone komfora često i prije nego su spremni. No još sam ponosniji učitelj/partner. Naime, s Ciceronom surađujem na edukacijama o intrapreneurshipu te na projektu Prečicom do uspjeha. Inače pomažem malim poduzetnicima da pokrenu i izgrade vlastiti posao bez da pritom izgore i da ga prodaju ako to požele.

Renata Takač Pejnović

U radu s korporacijama moja se uloga često mijenja – u skladu s potrebama sam facilitator, coach ili trener, a sve u cilju razvoja menadžera i timova. Takvi su za mene i projekti suradnje s Ciceronom: ambiciozni, izazovni i raznoliki, pa se Mirelinim pozivima uvijek rado odazovem.

Marina Bolanča

Prvi susret s Ciceronom i Mirelom imala sam sada već davne 2003. godine kada sam pohađala Londonsku školu za odnose s javnošću i kada je Mirela bila jedan od naših predavača. U međuvremenu smo se viđale na stručnim skupovima i druženjima. No, kada me je Mirela pozvala da surađujemo zajedno, to je za mene bila posebna čast. Doživjela sam to kao još jednu potvrdu svom radu jer učitelj je prepoznao učenika. Ciceron je danas brand poznat po kvaliteti, profesionalnosti i neupitnim odličnim rezultatima, međutim empatija s kojom pristupaju poslu je nešto što me posebno oduševljava. Danas nije dovoljno imati znanje i biti profesionalan, važno je biti čovjek.

Stevica Kuharski

Ciceron je vrh poslovne edukacije u Hrvatskoj i svojim suradnicima pruža mogućnost rada s eminentnim klijentima iz Hrvatske i regije. Svojim iskustvom u startup svijetu, brzom razvoju i testiranju poslovnih modela te razmišljanju izvan okvira doprinosim raznolikošću talenata u Ciceronu. Izazov mi je raditi na zahtjevnim projektima, a upravo to je ono što me kao suradnika Cicerona veseli i pomaže u daljnjem osobnom i poslovnom razvoju.

Saša Drinić

Suradnja s Ciceronom ono je što sam oduvijek želio, a nisam se usudio nadati. Uz novinarstvo koje živim svakodnevno, riječ je ono što me najviše zanima. Pratiti medije i osluškivati što je tko i na koji način rekao, izoštrava koncentraciju i ne da mi mira. Prepoznati nečiji pokret okom, mig iskrenosti, pozitivni smješak u kutu usana i dok ne progovori, veliki je užitak. Od mnoštva izrečenog izabrati najzanimljivije svakoga tjedna – izazov iznad svih.
#retoričkizarez

17

godina

Bestseller

100

radionica godišnje

1300

polaznika godišnje