KONEKTIVA usluge d.o.o.

S Mirelom Španjol i Ciceronom povezuje me dugogodišnja suradnja još iz perioda mojih početaka rada u farmaceutskoj industriji prije 20-ak godina. Kroz bogato poslovno iskustvo imala sam se prilike susretati s nizom izazova i potreba koje sam po putu rješavala angažirajući poslovne konzultante i trenere s ciljem unaprjeđenja osobnih i poslovnih procesa.

Uz Ciceron sam prošla niz edukacija, treninga i coachinga na temu osobnog razvoja. Sva znanja i poslovna iskustva koristila su mi i potaknula me da osnujem tvrtku KONEKTIVA usluge d.o.o.

Iznimno me raduje da su nas sva dosadašnja iskustva povezala i da danas surađujem s Mirelom, ovaj put kroz partnersku suradnju na projektima u organizaciji KONEKTIVE. Naše dosadašnje održane edukacije za klijente medicinske struke pokazale su se odličnim izborom s pozitivnim povratnim informacijama i otvaranjem mogućnostima za nove projekte.

Mirela i Silvija, kao novi član tima Ciceron pravi su izbor ukoliko želite dodatno usavršiti postojeća znanja i usvojiti nove vještine koje će vam koristiti u poslovnom i privatnom životu.

Mirela Hison Bartolić dr.stom., vlasnica i direktorica tvrtke KONEKTIVA usluge d.o.o.