Stvaranje novih trendova u IT industriji: Ivica Kujundžić Lujan | Nitko kao ja podcast #2
June 2, 2023

Dobrodošli u Ciceronov video podcast “Nitko kao ja“ u kojem se bavimo temama leadershipa, govorništva i komunikacija. U ovoj epizodi ugostili smo glavnog izvršnog direktora tvrtke Omega software d.o.o. Ivicu Kujundžića Lujana. Pričali smo o promjeni kao pokretaču uspjeha u IT industriji, aktivnom slušanju kao ključu leadershipa te inovacijama, agilnosti i ljudima kao najvažnijim vrijednostima kompanije.

VODITELJICA: Silvija Podoljak Silvija Podoljak je EMCC EIA certificirani Coach Practitioner, trenerica poslovnih vještina i Intuitive & Success coach. Kao poslovna trenerica specijalizirala se za treninge i edukacijske programe iz područja komunikacija, javnog nastupa i medija, a kroz 18-godišnji rad na vodećim pozicijama u turizmu stekla je znanje i vještine koje prenosi poslovnim ljudima u Hrvatskoj i regiji.

PRODUKCIJA: Ciceron.hr Ciceron je vodeća edukacijska kuća u Hrvatskoj i regiji, specijalizirana za područje komuniciranja gdje možete osnažiti svoje potencijale i usavršiti svoje vještine bilo kroz poslovnu edukaciju, coaching ili individualno savjetovanje. Naši treneri, konzultanti i coachevi vrhunski su stručnjaci i praktičari iz područja prezentacijskih, komunikacijskih i prodajnih vještina, leadershipa, pregovaranja, medijskog nastupanja te osobnog rasta i razvoja.