$

Life & Business Coaching

Business Coaching

 Za tvrtke koje za svoje ljude biraju najbolje edukacije.

Coaching je skup specifičnih metoda usmjerenih na razvoj pojedinca ili timova. Coach  pritom primjenjuje modele i alate, tehnike i ideje koje nadilaze same komunikacijske vještine kako bi utjecao na stvaranje uvida i učenje kod klijenta (coacheeja).

Koja je korist za klijenta?

Prednosti coachinga su mnogostruke, izdvajamo da čak 80% ljudi koji su iskušali coaching ističu povećano samopouzdanje, a više od 70% ima koristi od poboljšanog radnog učinka, odnosa i učinkovitijih komunikacijskih vještina. Poduzeća koja su uložila u svoje zaposlenike, njih čak 86% naglašavaju da su vratile i više od uloženog u coaching (izvor: ICF 2009).

Individualni business coaching (poslovni coaching):  

To je privremeni profesionalni odnos pojedinca (coacheeja) i coacha čiji je cilj podrška u procesu postizanju boljih osobnih i profesionalnih rezultata i maksimalnom korištenju potencijala pojedinca u svrhu postizanja zadovoljstva životom i radom. Business coaching odnosi se na područja poslovnog života u kojima pojedinac želi postići napredak ili promjenu. 

Tko su coachevi u Ciceronu?

Business Coaching

  • Executive coaching
  • Coaching za poduzetnike
  • Leadership coaching
  • Prodajni coaching
  • Upravljanje produktivnošću (upravljanje ciljevima, vremenom)
  • Upravljanje i vođenje timova
  • Agilnost u poslovanju

Mirela Španjol je certificirani business coach od 2013. godine, praktičarka transakcijske analize, članica je Hrvatske udruge za coaching i aktivno pridonosi ugledu coachinga kao profesije u društvu. Područja ekspertize na kojima radi su uglavnom executive coaching, leadership i poduzetnički coaching te coaching odnosa.

Silvija Podoljak je akreditirani EMCC coach, Intuitive&Success Coach, članica je Hrvatske udruge za coaching i Europskog savjeta za caching i mentoriranje. Područja u kojima se specijalizirala su komunikacijski coaching, osnaživanje žena, ravnoteža privatnog i poslovnog te rad na samopouzdanju i asertivnosti. 

Koliko traje coaching?

Coaching je proces koju ugovaramo u trajanju 5-10 susreta po 60-90 minuta, te može trajati 5-8 mjeseci. Coaching susreti održavaju se uživo i online.

$

Poslovni treninzi

Seminari i radionice

$

Kontaktirajte nas

Imate pitanja?

10 + 10 =