9

18 godina postojanja

9

100 radionica godišnje

9

1500 polaznika godišnje

$

O nama

Upoznajte nas

Za tvrtke koje za svoje ljude biraju najbolje!

Dobrodošli na mjesto gdje podržavamo vašu autentičnost!

Vodeća smo edukacijska kuća u Hrvatskoj i regiji, specijalizirana za područje komuniciranja gdje možete osnažiti svoje potencijale i usavršiti svoje vještine bilo kroz poslovnu edukaciju, coaching ili individualno savjetovanje. 

Naši treneri, konzultanti i coachevi vrhunski su stručnjaci i praktičari iz područja prezentacijskih, komunikacijskih i prodajnih vještina, leadershipa, pregovaranja, medijskog nastupanja te osobnog rasta i razvoja.

Usavršavamo se edukacijama na najjačim poslovnim i business školama kako u Hrvatskoj, tako i u Europi. U coachingu koristimo elemente transakcijske analize (TA). Objavljujemo brojne stručne tekstove, članke i blogove. 

Članovi smo relevantnih stručnih i profesionalnih udruga za područja odnosa s javnošću i coachinga – HUOJ, HUC i EMCC. 

$

Lica iza Cicerona

Ciceron tim

Mirela Španjol

Mirela Španjol

Mirela Španjol vodeća je hrvatska poslovna konzultantica, life &business coach te praktičarka transakcijske analize. Tvrtku Ciceron komunikacije osnovala je 2004. godine, a u svojoj 18-godišnjoj praksi surađuje s  najvećim domaćim i inozemnim tvrtkama te brojnim menadžerima i pojedincima koji uz pomoć coachinga žele unaprijediti svoj život i ostvariti svoj puni potencijal. Autorica je prvog hrvatskog priručnika za retoriku, bestsellera „Moć uvjeravanja“. U svom radu kao trenerica poslovnih vještina i certificirani coach koristi integrativni pristup objedinjujući sva znanja stečena na brojnim prestižnim domaćim i stranim poslovnim školama. Godine 2017. dobila je nagradu Hrvatske udruge za odnose s javnošću HUOJ-a za doprinos struci. Članica je Hrvatske udruge za coaching i aktivno pridonosi ugledu coachinga kao profesije u društvu.

Silvija Podoljak

Silvija Podoljak

Silvija Podoljak je magistra ekonomije, trenerica poslovnih vještina i coach. Svoje je iskustvo u javnom nastupu i medijima te leadershipu stekla i kroz 18-godišnji rad na vodećim pozicijama u turizmu. U Ciceron komunikacijama specijalnost su joj edukacije iz područja javnog nastupanja, komunikacijskih i prezentacijskih vještina i medijskog treninga. Silvija je akreditirani EMCC coach i Intuitive&Success Coach, a u svom radu s klijentima koristi holistički pristup. Posvećena je rastu i razvoju klijenata, njegujući njihovu autentičnost. Educirala se u Nizozemskoj i stekla coaching certifikat te certifikat trening trenera. Članica je Hrvatske udruge za coaching i Europskog savjeta za coaching i mentoriranje.

$

Kontaktirajte nas

Imate pitanja?

8 + 13 =