Prodaja kao akvarel: Danijel Bičanić | Nitko kao ja podcast #6
January 29, 2023

U posljednjoj epizodi 2023. ugostile smo prodajnog trenera, poduzetnika i vlasnika Bićanić Consultinga – Danijela Bićanića. S obzirom na to da svoju Danijel svoju publiku osvaja i nasmijava praktičnim humorističnim prodajnim videima, zanimalo nas je kako oni nastaju i što ga inspirira za teme koje obrađuje. Naravno da ga ispitali ‘uzduž i poprijeko’ o prodaji – kako biti autentičan prodavač, kakva je razlika između žena i muškaraca prodavača, mogu li introverti biti dobri prodavači i kakva nas prodaja čeka u budućnosti. Zašto je Danijel prestao svoj život crtati tehničkom olovkom te ga danas slika akvarelom i kakve veze to ima s prodajom – pogledajte u našoj 6. epizodi. Uživajte!

VODITELJICE: Mirela Španjol vodeća je hrvatska poslovna konzultantica, life & business coach te praktičarka transakcijske analize. Tvrtku Ciceron komunikacije osnovala je 2004. godine, a u svojoj 18-godišnjoj praksi surađuje s najvećim domaćim i inozemnim tvrtkama te brojnim menadžerima i pojedincima koji uz pomoć coachinga žele unaprijediti svoj život i ostvariti svoj puni potencijal. Autorica je prvog hrvatskog priručnika za retoriku, bestsellera „Moć uvjeravanja“. U svom radu kao trenerica poslovnih vještina i certificirani coach koristi integrativni pristup objedinjujući sva znanja stečena na brojnim prestižnim domaćim i stranim poslovnim školama. Godine 2017. dobila je nagradu Hrvatske udruge za odnose s javnošću HUOJ-a za doprinos struci. Članica je Hrvatske udruge za coaching i aktivno pridonosi ugledu coachinga kao profesije u društvu.

????‍♀️ Silvija Podoljak je EMCC EIA certificirani Coach Practitioner, trenerica poslovnih vještina i Intuitive & Success coach. Kao poslovna trenerica specijalizirala se za treninge i edukacijske programe iz područja komunikacija, javnog nastupa i medija, a kroz 18-godišnji rad na vodećim pozicijama u turizmu stekla je znanje i vještine koje prenosi poslovnim ljudima u Hrvatskoj i regiji. Autorica je brojnih radionica na području osobnog i profesionalnog razvoja. U svom radu s klijentima koristi holistički pristup. Posvećena je rastu i razvoju klijenata, njegujući njihovu autentičnost. Aktivna je članica Hrvatske udruge za Coaching i Europskog savjeta za coaching i mentoriranje.

PRODUKCIJA: Ciceron.hr Ciceron je vodeća edukacijska kuća u Hrvatskoj i regiji, specijalizirana za područje komuniciranja gdje možete osnažiti svoje potencijale i usavršiti svoje vještine bilo kroz poslovnu edukaciju, coaching ili individualno savjetovanje. Naši treneri, konzultanti i coachevi vrhunski su stručnjaci i praktičari iz područja prezentacijskih, komunikacijskih i prodajnih vještina, leadershipa, pregovaranja, medijskog nastupanja te osobnog rasta i razvoja.