Empatija je temelj modernog leadershipa: Tihana Mikuš | Nitko kao ja podcast #1
April 24, 2023

GOŠĆA: Tihana Mikuš, na poziciji direktorice Samsung Electronics Air Conditioning Europe za Regiju Adriatic više od 5 godina.

Dobrodošli u Ciceronov video podcast “Nitko kao ja“ u kojem se bavimo temama leadershipa, govorništva i komunikacija. Naši gosti su moderni lideri iz svijeta poduzetništva i vodećih korporacija u regiji. Oni su samozatajni, ali posvećeni svojim strastima i žele to dijeliti s drugima. Baš zato su odlična motivacija jer inspiriraju svojim riječima, ali i djelima. Što ih razlikuje od drugih, po čemu su drugačiji, što ih motivira na njihovom putu? Saznajte upravo ovdje. Pridružite nam se u otkrivanju ove misije o prenošenju strasti na publiku. Slušajte i gledajte podcast “Nitko kao ja”!

VODITELJICA: Silvija Podoljak Silvija Podoljak je EMCC EIA certificirani Coach Practitioner, trenerica poslovnih vještina i Intuitive & Success coach. Kao poslovna trenerica specijalizirala se za treninge i edukacijske programe iz područja komunikacija, javnog nastupa i medija, a kroz 18-godišnji rad na vodećim pozicijama u turizmu stekla je znanje i vještine koje prenosi poslovnim ljudima u Hrvatskoj i regiji. Autorica je brojnih radionica na području osobnog i profesionalnog razvoja. U svom radu s klijentima koristi holistički pristup. Posvećena je rastu i razvoju klijenata, njegujući njihovu autentičnost. Aktivna je članica Hrvatske udruge za Coaching i Europskog savjeta za coaching i mentoriranje. Danas radi u tvrtki Ciceron komunikacije.

PRODUKCIJA: Ciceron.hr Ciceron je vodeća edukacijska kuća u Hrvatskoj i regiji, specijalizirana za područje komuniciranja gdje možete osnažiti svoje potencijale i usavršiti svoje vještine bilo kroz poslovnu edukaciju, coaching ili individualno savjetovanje. Naši treneri, konzultanti i coachevi vrhunski su stručnjaci i praktičari iz područja prezentacijskih, komunikacijskih i prodajnih vještina, leadershipa, pregovaranja, medijskog nastupanja te osobnog rasta i razvoja.