Inspirirani prirodom: Selma Smajić | Nitko kao ja podcast #5
January 29, 2024

Dobrodošli u Ciceronov video podcast “Nitko kao ja“ u kojem se bavimo temama leadershipa, govorništva i komunikacija. Gošća pete epizode našeg podcasta bila je SELMA SMAJIĆ, vlasnica poduzeća Ures iz Umaga. Ures posluje preko dva vrtna centra, u Umagu i Poreču, te preko cvjetnog studija Flores. Selma nam je pričala o životnoj i poslovnoj inspiraciji koju pronalazi kroz prirodu i biljke, te o dosljednosti i međusobnom davanju kao ključevima leadershipa. Razgovarale smo o trendovima zapošljavanja i poželjnim kvalitetama zaposlenika u cvjećarstvu, kao i težim stranama takve vrste poslovanja. Kako se Selma odmara i opušta, što najviše voli kod života u Istri i gdje bi živjela da ne živi u Hrvatskoj – pogledajte u petoj epizodi našeg podcasta.

VODITELJICA: Mirela Španjol Mirela Španjol vodeća je hrvatska poslovna konzultantica, life & business coach te praktičarka transakcijske analize. Tvrtku Ciceron komunikacije osnovala je 2004. godine, a u svojoj 18-godišnjoj praksi surađuje s najvećim domaćim i inozemnim tvrtkama te brojnim menadžerima i pojedincima koji uz pomoć coachinga žele unaprijediti svoj život i ostvariti svoj puni potencijal. Autorica je prvog hrvatskog priručnika za retoriku, bestsellera „Moć uvjeravanja“. U svom radu kao trenerica poslovnih vještina i certificirani coach koristi integrativni pristup objedinjujući sva znanja stečena na brojnim prestižnim domaćim i stranim poslovnim školama. Godine 2017. dobila je nagradu Hrvatske udruge za odnose s javnošću HUOJ-a za doprinos struci. Članica je Hrvatske udruge za coaching i aktivno pridonosi ugledu coachinga kao profesije u društvu.

PRODUKCIJA: Ciceron.hr Ciceron je vodeća edukacijska kuća u Hrvatskoj i regiji, specijalizirana za područje komuniciranja gdje možete osnažiti svoje potencijale i usavršiti svoje vještine bilo kroz poslovnu edukaciju, coaching ili individualno savjetovanje. Naši treneri, konzultanti i coachevi vrhunski su stručnjaci i praktičari iz područja prezentacijskih, komunikacijskih i prodajnih vještina, leadershipa, pregovaranja, medijskog nastupanja te osobnog rasta i razvoja.