Lider koji stvara promjenu: Dajana Mrčela | Nitko kao ja podcast #4
October 2, 2023

Dobrodošli u Ciceronov video podcast “Nitko kao ja“ u kojem se bavimo temama leadershipa, govorništva i komunikacija. Gošća četvrte epizode našeg podcasta bila je DAJANA MRČELA, članica uprave Zvijezda Plus – članica Fortenova grupe. S Dajanom smo pričali o zaista širokom rasponu tema – od životnih uzora i odnosa u obitelji do automobila i sporta. Kao najveću lidersku vještinu istaknula je inspiraciju, odnosno sposobnost lidera da svojim radom inspirira tim koji vodi. Osim napornog rada, Dajana kaže da je za uspješan leadership presudna emocionalna inteligencija lidera. Kao tradicionalno odgojena žena, smatra da je formalno obrazovanje iznimno važno, ali i da je ključno to stečeno znanje primijeniti iskustveno i tako potaknuti promjene.. Što je sve rekla našoj Mireli – pogledajte u ovoj epizodi.

VODITELJICA: Mirela Španjol vodeća je hrvatska poslovna konzultantica, life & business coach te praktičarka transakcijske analize. Tvrtku Ciceron komunikacije osnovala je 2004. godine, a u svojoj 19-godišnjoj praksi surađuje s najvećim domaćim i inozemnim tvrtkama te brojnim menadžerima i pojedincima koji uz pomoć coachinga žele unaprijediti svoj život i ostvariti svoj puni potencijal. Autorica je prvog hrvatskog priručnika za retoriku, bestsellera „Moć uvjeravanja“. U svom radu kao trenerica poslovnih vještina i certificirani coach koristi integrativni pristup objedinjujući sva znanja stečena na brojnim prestižnim domaćim i stranim poslovnim školama. Godine 2017. dobila je nagradu Hrvatske udruge za odnose s javnošću HUOJ-a za doprinos struci. Članica je Hrvatske udruge za coaching i aktivno pridonosi ugledu coachinga kao profesije u društvu.

PRODUKCIJA: Ciceron.hr Ciceron je vodeća edukacijska kuća u Hrvatskoj i regiji, specijalizirana za područje komuniciranja gdje možete osnažiti svoje potencijale i usavršiti svoje vještine bilo kroz poslovnu edukaciju, coaching ili individualno savjetovanje. Naši treneri, konzultanti i coachevi vrhunski su stručnjaci i praktičari iz područja prezentacijskih, komunikacijskih i prodajnih vještina, leadershipa, pregovaranja, medijskog nastupanja te osobnog rasta i razvoja.