Ljudska strana biznisa: Kristina Ercegović | Nitko kao ja podcast #3
July 2, 2023

Dobrodošli u Ciceronov video podcast “Nitko kao ja“ u kojem se bavimo temama leadershipa, govorništva i komunikacija. Gošća treće epizode našeg podcasta bila je KRISTINA ERCEGOVIĆ, direktorica tvrtke Zaokret, serijska poduzetnica i osnivačica portala Žene i novac. S Kristinom smo pričali o tome kako naš posao zapravo može rasti onoliko koliko i mi sami rastemo. Uz kontinuirani osobni rast i razvoj, važan je odnos s novcem, ali i postavljanje granica. Što nam je još Kristina ispričala o svojim javnim nastupima, delegiranju i projektu koji nudi inspiraciju, edukaciju i podršku – pogledajte u ovoj epizodi.

VODITELJICA: Silvija Podoljak Silvija Podoljak je EMCC EIA certificirani Coach Practitioner, trenerica poslovnih vještina i Intuitive & Success coach. Kao poslovna trenerica specijalizirala se za treninge i edukacijske programe iz područja komunikacija, javnog nastupa i medija, a kroz 18-godišnji rad na vodećim pozicijama u turizmu stekla je znanje i vještine koje prenosi poslovnim ljudima u Hrvatskoj i regiji.

PRODUKCIJA: Ciceron.hr Ciceron je vodeća edukacijska kuća u Hrvatskoj i regiji, specijalizirana za područje komuniciranja gdje možete osnažiti svoje potencijale i usavršiti svoje vještine bilo kroz poslovnu edukaciju, coaching ili individualno savjetovanje. Naši treneri, konzultanti i coachevi vrhunski su stručnjaci i praktičari iz područja prezentacijskih, komunikacijskih i prodajnih vještina, leadershipa, pregovaranja, medijskog nastupanja te osobnog rasta i razvoja.