Tatjana Liktar Elez i Ante Vičević: S talentom se rađa govornikom se postaje | Nitko kao ja podcast #7 | Ciceron
February 28, 2024

Dobrodošli u Ciceronov video podcast “Nitko kao ja“ u kojem se bavimo temama leadershipa, govorništva i komunikacija. U posljednjoj epizodi ugostili smo Tatjanu Liktar Elez – arhitekticu, vlasnicu arhitektonskog ureda METAR MILIMETAR i Antu Vičevića, poduzetnika i boksačkog reprezentativca, kandidata za načelnika Općine Kostrena 2025. godine.

Tatjana Liktar Elez je arhitektica, vlasnica arhitektonskog ureda METAR MILIMETAR, autorica dvije knjige za djecu o arhitekturi i brojnih članaka o temama vezanim za arhitekturu.

Ante Vičević je ekonomist, poduzetnik, rođen u Kostreni, bivši je boksački reprezentativac, bivši predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza, predsjednik Boksačkog saveza Primorsko-goranske županije i kandidat za načelnika Općine Kostrena 2025. godine.

Pogledajte u našoj 7. epizodi kako smo se zabavili. Uživajte!

VODITELJICA: Mirela Španjol vodeća je hrvatska poslovna konzultantica, life & business coach te praktičarka transakcijske analize. Tvrtku Ciceron komunikacije osnovala je 2004. godine, a u svojoj 18-godišnjoj praksi surađuje s najvećim domaćim i inozemnim tvrtkama te brojnim menadžerima i pojedincima koji uz pomoć coachinga žele unaprijediti svoj život i ostvariti svoj puni potencijal. Autorica je prvog hrvatskog priručnika za retoriku, bestsellera „Moć uvjeravanja“. U svom radu kao trenerica poslovnih vještina i certificirani coach koristi integrativni pristup objedinjujući sva znanja stečena na brojnim prestižnim domaćim i stranim poslovnim školama. Godine 2017. dobila je nagradu Hrvatske udruge za odnose s javnošću HUOJ-a za doprinos struci. Članica je Hrvatske udruge za coaching i aktivno pridonosi ugledu coachinga kao profesije u društvu.

PRODUKCIJA: Ciceron.hr Ciceron je vodeća edukacijska kuća u Hrvatskoj i regiji, specijalizirana za područje komuniciranja gdje možete osnažiti svoje potencijale i usavršiti svoje vještine bilo kroz poslovnu edukaciju, coaching ili individualno savjetovanje. Naši treneri, konzultanti i coachevi vrhunski su stručnjaci i praktičari iz područja prezentacijskih, komunikacijskih i prodajnih vještina, leadershipa, pregovaranja, medijskog nastupanja te osobnog rasta i razvoja.