Bioeterica – doza mirisne komunikacije
July 5, 2021

Čak i kada ne govorimo, mi komuniciramo. Naravno, radi se o neverbalnoj komunikaciji koja podrazumijeva naš izgled, gestikulacije, stav, a najčešće nam upravo ona otkriva sve one skrivene poruke koje ne možemo izraziti govorom. A što je s mirisom?

Jeste li ikada ušli u neku prostoriju koja je mirisala po svježe ubranom cvijeću, po kolaču koji je tek ispečen ili po naranči kojoj ste upravo skinuli koru? To je osjećaj ugode koji nam ispuni cijelo tijelo i probudi sva naša osjetila (ponekad i glad ?), ali svakako izazove reakciju našeg tijela.

Upravo takav osjećaj imaju klijenti koji dolaze u naš ured! Naime, u našem uredu nalazi se mala Bioeterica oaza. Difuzor za eterična ulja upaljen je svakog jutra i prije aparata za kavu, a u njega kapamo razne Bioeterica kombinacije koje nam odmah podignu raspoloženje, a od nedavno imamo i vlastiti miris.

Bioeterica je za nas osmislila liniju nazvanu Ciceron – Mirisna komunikacija koja je osmišljena za nas i naše vjerne klijente. Sastavljena je od prirodnih esencija bora, cedra, ružmarina, lavande, mirte, citrusnog limuna i još mnogo predivnih mirisnih nota nađenih u prirodi.

Radi se o mirisnoj kombinaciji koja u prostor donosi mirnoću i svježinu koju će osjetiti svi koji kroče u naš poslovni prostor. Moramo vas i upozoriti da ćete nakon toga željeti i sami isprobati snagu prirodnih eteričnih ulja Bioeterice!

$

Istraži više

Ostale aktualnosti