Promocija knjige “Kako voditi sebe i druge”
June 29, 2021

Tema leadershipa u Hrvatskoj do nedavno nije imala svoj priručnik na hrvatskom jeziku. Na svjetske lidere gledali smo kao na ljude koji znaju u kojem smjeru voditi svoje ljude. Naša poslovna suradnica Mirta Fraisman Čobanov upravo je iz tog razloga odlučila svoje znanje pretočiti u New Code Leadership metode, koje je sažela u prvi takav priručnik na našem tržištu.

Radi se o knjizi koja vam kroz primjere, metode i vježbe objašnjava ulogu lidera u poslovnom i privatnom svijetu, koja vas motivira da radite na sebi i postanete lider spreman na sve promjene koje poslovni svijet donosi. Trendovi se nikad nisu brže mijenjali, ljudski kapital i mladi koji ulaze na tržište traže emocionalno inteligentne lidere koji će prepoznati njihov potencijal i dati im prostora za osobni i poslovni razvoj, pa je Mirta upravo tu prepoznala potrebu za dodatnom edukacijom lidera koji pred sobom nikad nisu imali više izazova.

Upravo zato održana je promocija knjige „Kako voditi sebe i druge“ u Matis Lounge-u u Zagrebu. Naša Mirela Španjol, voditeljica radionica na temu lidershipa & business coach, ovoga je puta ušla u ulogu moderatora te je bila i jedna od recenzenata knjige.

Program su obogatili i odlični gosti koji su doprinijeli u nastajanju knjige i vodili zanimljive rasprave: voditeljica ljudskih resursa i prokuristica dm-drogerie markt Ana Fostač-Krilčić, psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić i prof.dr. Velimir Srića.

Promocija knjige bila nam je i uvod u novi projekt pokrenut u suradnji s Darkom Bukovićem i Poslovnim FM-om. Naime, naša Mirela Španjol i Mirta Fraisman Čobanov pokrenule su svoju radio emisiju „Iza Ogledala“ koja će svakog mjeseca ugostiti poznate lidere, a kako nam je bilo u prvoj emisiji možete poslušati ovdje.

Edukacija lidera tema je koja je važna za razvoj tvrtki u Hrvatskoj, za ostvarivanje dobrih rezultata i za zadržavanje kvalitetnih zaposlenika u kompaniji. Mnoge velike kompanije u Hrvatskoj već educiraju svoje lidere u Ciceron komunikacijama i Partus Akademiji, a ova emisija će dodatno pridonijeti popularizaciji ove bitne teme.

$

Istraži više

Ostale aktualnosti